برف دونه (بافتنی برای کودکان)
مدل و آموزش بافتنی های فانتزی کودکان
قالب وبلاگ

  با تشکر از مدیر نی نی وبلاگ برای ایده ی خلق سرویس وبلاگ دهی انحصاری برای کودکان 

و تشکر ویژه بابت قرار دادن این وبلاگ دررده ی وبلاگهای منتخب ......

   اگر یه نگاه کوچولو به نوار سمت راست و پایین وبلاگ بندازید میتونید عکس مدلهایی که آموزش داده شدند رو ببینید . روی هرکدوم کلیک کنید آموزش مربوط به اون باز میشه. 

اما بقیه مدلها فقط مدل هستن برای ایده دان به شما و آموزش ندارن. هر هفته یه آموزش میزارم اما مسلما فرصت نمیشه همه رو آموزش بدم. ضمن اینکه همین الانشم کلی آموزش درخواستی بدهکارم و شرمنده.خجالت

اگر مطالب براتون مفید بود مزدش یه دعای از ته دله برای پسرم .دوستون دارم محبت

از بافتنی های قشنگی که میبافید عکس بگیرید و برام ایمیل کنید تا با کمال میل در وبلاگ نمایش داده بشه و بقیه هم ایده بگیرن.

 

مدلهای آموزش دار



[موضوع : ]
[ جمعه 11 مهر 1393 ] [ 2:06 ] [ نسرین ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


دانه های مورد نیاز را روی یکی از میلها سر بگیرید، سپس آنها را بطور یکسان اطراف میل پخش کنید. دقت کنید. که لبه دانه های سر گرفته به سمت داخل باشد و پیچ نخورد. دانه ها باید نزدیک هم قرار بگیرند و زیاد کشیده نشوند و از هم جدا شوند و کش آیند. دور شر.ع بافت را نشانه گذاری کنید، بین اولین و آخرین دانه سر گرفته با نخی مخالف یک علامت بزنید و هر رج این نخ را منتقل کنید. هر دو میل را نزدیک هم آورید و اولین دانه را ببافید، نخ را بکشید و از ایجاد شکاف جلوگیری کنید. روی تمام دانه های سر گرفته بافت را ادامه دهید تا به محل علامت برسید؛ در اینجا یک دور کامل شده است.

از میل گرد به جای میلهای کوتاه دو سره می توانید استفاده کنید این میل از یک سیم نایلونی قابل انعطاف بین 2 عدد میل کوتاه در طولهای مختلف در بازار در دسترس می باشد. از میل گردهای بلند برای بافت نمودارهای بزرگ  و از میل گردهی کوتاه برای بافت نمودارهای کوچک مانند کلاه می توانید استفاده کنید.
نکته بافت
* برای از بین بردن حالت فنری میلها آنها را داخل آب داغ چند دقیقه قرار دهید و سپس بیرون آورید و آنها را صاف کنید.
* میل گردها اغلب برای یک بافت صاف از سمت پشت و از سمت جلو مناسب می باشند، و خیلی راحت می توانید تعداد زیادی دانه را روی آنها ببافید (مانند روانداز) و به خاطر اینکه سنگینی تمام بافت مقابل شما در جلو روی دامن می باشد بهتر از میلهای صاف تحمل نمودارهای بزرگ را دارند زیرا دانه ها ممکن است که از انتهای میلهای صاف خارج شوند.

بافت مربع اولیه
8 دانه سر بگیرید و روی 4 عدد میل مرتب کنید.
دور1 و تمام دورهای یک در میان را از زیر ببافید.
دور 2 : (دور اضافه کردن) در جلو و پشت هر دانه ببافید = 16 دانه
دور 4 : ( در جلو و پشت دانه بعدی ببافید، 2 دانه از زیر، در جلو و پشت دانه بعدی ببافید) 4 بار = 24 دانه
دور 6 : (در جلو و پشت دانه بعد ببافید، 4 دانه از زیر، در جلو و پشت دانه بعد ببافید) 4 بار = 32 دانه
به همین روش ادامه دهید و 2 دانه بیشتر بین اضافه ها در هر دور اضافه کردن ببافید. بافت را مکرراً امتحان کنید و مطمئن شوید که مربع شما صاف باشد، اگر نبود دور دیگر بین دورهای اضافه کردن ببافید. زمانیکه مربع به اندازه مورد نیاز درآمد شل کور کنید. دو عدد مربع بزرگ برای کوسن یا کیف ببافید، چندین مربع کوچک برای یک روانداز یا روتختی ببافید و به هم وصل کنید .

منبع

مدلهای آموزش دار



[موضوع : <-PostCategory->]
[ ] [ : ] [ نسرین ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

اینجا مدلهای بافتنی جالب برای بچه ها رو میزارم .میتونید مدلهایی رو که دوست دارید ببافید توی قسمت نظرات همون پست بهم بگید تا زودتر ترجمه کنم. روی هر مدلی کلیک کنید به سایتی که آموزش انگلیسی اون مدل رو گذاشته هدایت میشید. برای مشاهده مدلهای آموزش داده شده در قسمت موضوعات مطالب روی ""آموزش ها ""کلیک کنید اگر وبلاگ رو لینک کردید خبر بدید تا لینکتون کنم. کپی کردن مطالب ممنوعه ولی لینک دادن به مطالب آزاد. واقعا شرمندم که از روی عکس نمیتونم راهنماییتون کنم پس لطفا تقاضای روش بافت از روی عکس نفرمایید. از ارسال روش بافت مدلها به ایمیل شما هم معذوریم... این وبلاگ فقط یک دایرکتوری از مدلهای بافتنی رایگان آموزش داده در اینترنته .منبع تمام مدلها با کلیک روی عکسها مشخص هستند . مدلهای آموزش داده شده هم از همون سایتها به فارسی برگردانده شده اند. اگر به دردتون میخوره برای سلامتی پسرم دعا کنید.
آمار وبلاگ
آنلاین : 33
بازدید امروز : 5156
بازدید دیروز : 43857
بازدید هفته گذشته : 88042
کل بازدید : 6524460
امکانات وب
دریافت کد بارش برف

برف دونه در فیس بوک

کلاه راه راه

ژورنال 60 بافتنی سریع برای کودکان

ژاکت نوزادی یقه هفت

آموزش بافت گردنبند ساده

بافت شانه پوش بادست

کلاه هندونه ای

آموزش بافت شال بادست

آموزش بافت شنل دخترانه

آموزش بافت تدی خرسه

آموزش بافت ست آتلیه  زنبوری

آموزش بافت پاپوش دانه ذرتی

آموزش بافت جلیقه ساده

آموزش بافت کلاه با گره بلند

آموزش بافت زیر لیوانی سیب

آموزش بافت ژاکت بدون درز دخترانه

آموزش بافت کلاه زنبوری

آموزش بافت آویز سگ

آموزش بافت کیف هندونه

آموزش بافت دستگیره میمون

آموزش بافت کلاه گاو

آموزش بافت رومیزی حصیری

آموزش بافت حوله لباسی اردک

آموزش بافت شلوار بچه گانه

آموزش بافت آویز قلبی 3

آموزش بافتآویز قلبی 2

آموزش بافت کلاه سیب

آموزش بافت لباس رنگین کمان

آموزش بافتشانه پوش بالرین

آموزش بافت کلاه دخترانه

آموزش بافتشالگردن مردانه سارا جون

آموزش بافت پاپوش بانی خرگوش

آموزش بافت بلوز دخترانه

آموزش بافت کوسن به شکل گل

آموزش بافت کلاه ملوانی

آموزش بافتکلاه بهاری با قلاب

آموزش بافت آویز کریسمس با قلاب

آموزش کلاه کریسمس با قلاب

آموزش دستکش زیر یکسال

آموزش پاپوش پاپانوئل

آموزش روفرشی زنانه

آموزش کلاه قلاب بافی خورشید

آموزش ژاکت نوزادی

آموزش کاور پوشک

دستکش قلاب بافی

کلاه المو

پاپوش کروکودیلی با میل

روش بافتشالگردن با گره پاپکورن

کلاه کیتی

روش بافت پاپوش کیتی

روش بافت کیف کیتی

پاپوش کفشدوزکی

روش بافت جادستمالی انگری برد

روش بافت کلاه فرفره ای

روش بافت کلاه پنگوئن

روش بافت کلاه آدم برفی

روش بافت پاپوش گلدار

روش بافت روپوش دخترانه

روش بافت کلاه ساده

روش بافت کلاه میکی موس

روش بافت دامن میکی موس

روش بافت کلاه کریسمس

روش بافت دستکش موشی

روش بافت ست آتلیه خرگوشی

روش بافت صندل دخترانه فانتزی

روش بافت کلاه کدو حلوایی

روش بافت کلاه ولنتاین

روش ژاکت راه راه افقی

روش بافت هدبند پیچ

روش بافت شال زنجیری

روش بافت کیف هندونه

روش بافت کلاه هاپو

روش بافت دستکش پم پم دار

روش بافت گل با گره کروکودیل

روش بافت جاشمعی

آموزش بافتدستکش توت فرنگی

روش بافت کلاه روگوشی

روش بافت کلاه نقابدار

روش بافت پادری جغد

روش بافت لاک پشت

روش بافت پاپوش میس پیگی