برف دونه (بافتنی برای کودکان)
مدل و آموزش بافتنی های فانتزی کودکان
قالب وبلاگ

 فروردین 1394 , آغاز به کار وب سایت برف دونه

 برای مشاهده کلیه مطالب آموزشی

به صورت دسته بندی شده 

با قابلیت ذخیره سازی در کامپیوتر

به وب سایت برف دونه مراجعه کنید

مدلهای آموزش دار



[موضوع : ]
[ سه شنبه 25 فروردين 1394 ] [ 15:15 ] [ نسرین ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


دانه های مورد نیاز را روی یکی از میلها سر بگیرید، سپس آنها را بطور یکسان اطراف میل پخش کنید. دقت کنید. که لبه دانه های سر گرفته به سمت داخل باشد و پیچ نخورد. دانه ها باید نزدیک هم قرار بگیرند و زیاد کشیده نشوند و از هم جدا شوند و کش آیند. دور شر.ع بافت را نشانه گذاری کنید، بین اولین و آخرین دانه سر گرفته با نخی مخالف یک علامت بزنید و هر رج این نخ را منتقل کنید. هر دو میل را نزدیک هم آورید و اولین دانه را ببافید، نخ را بکشید و از ایجاد شکاف جلوگیری کنید. روی تمام دانه های سر گرفته بافت را ادامه دهید تا به محل علامت برسید؛ در اینجا یک دور کامل شده است.

از میل گرد به جای میلهای کوتاه دو سره می توانید استفاده کنید این میل از یک سیم نایلونی قابل انعطاف بین 2 عدد میل کوتاه در طولهای مختلف در بازار در دسترس می باشد. از میل گردهای بلند برای بافت نمودارهای بزرگ  و از میل گردهی کوتاه برای بافت نمودارهای کوچک مانند کلاه می توانید استفاده کنید.
نکته بافت
* برای از بین بردن حالت فنری میلها آنها را داخل آب داغ چند دقیقه قرار دهید و سپس بیرون آورید و آنها را صاف کنید.
* میل گردها اغلب برای یک بافت صاف از سمت پشت و از سمت جلو مناسب می باشند، و خیلی راحت می توانید تعداد زیادی دانه را روی آنها ببافید (مانند روانداز) و به خاطر اینکه سنگینی تمام بافت مقابل شما در جلو روی دامن می باشد بهتر از میلهای صاف تحمل نمودارهای بزرگ را دارند زیرا دانه ها ممکن است که از انتهای میلهای صاف خارج شوند.

بافت مربع اولیه
8 دانه سر بگیرید و روی 4 عدد میل مرتب کنید.
دور1 و تمام دورهای یک در میان را از زیر ببافید.
دور 2 : (دور اضافه کردن) در جلو و پشت هر دانه ببافید = 16 دانه
دور 4 : ( در جلو و پشت دانه بعدی ببافید، 2 دانه از زیر، در جلو و پشت دانه بعدی ببافید) 4 بار = 24 دانه
دور 6 : (در جلو و پشت دانه بعد ببافید، 4 دانه از زیر، در جلو و پشت دانه بعد ببافید) 4 بار = 32 دانه
به همین روش ادامه دهید و 2 دانه بیشتر بین اضافه ها در هر دور اضافه کردن ببافید. بافت را مکرراً امتحان کنید و مطمئن شوید که مربع شما صاف باشد، اگر نبود دور دیگر بین دورهای اضافه کردن ببافید. زمانیکه مربع به اندازه مورد نیاز درآمد شل کور کنید. دو عدد مربع بزرگ برای کوسن یا کیف ببافید، چندین مربع کوچک برای یک روانداز یا روتختی ببافید و به هم وصل کنید .

منبع

مدلهای آموزش دار



[موضوع : <-PostCategory->]
[ ] [ : ] [ نسرین ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

اینجا مدلهای بافتنی جالب برای بچه ها رو میزارم .میتونید مدلهایی رو که دوست دارید ببافید توی قسمت نظرات همون پست بهم بگید تا زودتر ترجمه کنم. روی هر مدلی کلیک کنید به سایتی که آموزش انگلیسی اون مدل رو گذاشته هدایت میشید. برای مشاهده مدلهای آموزش داده شده در قسمت موضوعات مطالب روی ""آموزش ها ""کلیک کنید اگر وبلاگ رو لینک کردید خبر بدید تا لینکتون کنم. کپی کردن مطالب ممنوعه ولی لینک دادن به مطالب آزاد. واقعا شرمندم که از روی عکس نمیتونم راهنماییتون کنم پس لطفا تقاضای روش بافت از روی عکس نفرمایید. از ارسال روش بافت مدلها به ایمیل شما هم معذوریم... این وبلاگ فقط یک دایرکتوری از مدلهای بافتنی رایگان آموزش داده در اینترنته .منبع تمام مدلها با کلیک روی عکسها مشخص هستند . مدلهای آموزش داده شده هم از همون سایتها به فارسی برگردانده شده اند. اگر به دردتون میخوره برای سلامتی پسرم دعا کنید.
آمار وبلاگ
آنلاین : 20
بازدید امروز : 5790
بازدید دیروز : 7439
بازدید هفته گذشته : 46923
کل بازدید : 1946346
امکانات وب
دریافت کد بارش برف

برف دونه در فیس بوک

برف دونه در اینستاگرام

کلاه گاو

کلاه پاپیون

کلاه ولنتاین

کلاه ملوانی

کلاه کریسمس

کلاه کیتی

کلاه زنبوری

کلاه سیب

کلاه فرفره ای

کلاه روگوشی

کلاه دلقک

کلاه آدم برفی با میل

کلاه آدم برفی باقلاب

کلاه راه راه کریسمس

کلاه پنگوئن

کلاه میکی موس

کلاه پاپانوئل

کلاه سطلی

کلاه کدو حلوایی

کلاه باگره بلند

کلاه هندونه ای

کلاه المو

کلاه چند رنگ

کلاه گره دار ولنتاین

کلاه گرد

کلاه خورشید

کلاه نقاب دار

کلاه ولنتاین

کلاه گرد

کلاه بهاری

کلاه ساده

پابند

پاپوش کیتی

پاپوش آسان

پاپوش کفشدوزک

پاپوش گل دار

پاپوش میس پیگی

پاپوش خرگوشی

پاپوش کروکودیل

پاپوش کریسمس

پاپوش دانه

دستکش پم پم

دستکش موشی

دستکش 1ساله ها

دستکش قلاب بافی

دستکش توت فرنگی

شال زنجیری

شال پاپ کورن

شال ساده

جلیقه ساده

ژاکت نوزاد

پانچو دکمه دار

پانچو

ژاکت رنگین کمان

حوله اردک

لباس دخترانه

ژاکت راه راه

لباس دخترانه

شانه پوش دخترانه

ژاکت ساده

ژاکت بدون درز

شانه پوش زنانه

شلوار ساده

عروسک لاک پشت

زیرلیوانی سیب

قلب آویز

گل

قلب آویز

دستگیره میمون

رومیزی حصیری

بالش گل

ست زنبوری

ست خرگوشی

کاور پوشک

پانچو قلاب بافی زنانه

زیر بشقابی پاپانوئل

جاشمعی قلاب بافی

روفرشی زنانه