بستن تبلیغات

آموزش گرد بافی با میل گرد
برف دونه (مدلهای بافتنی کودکان)

مدل و آموزش بافتنی های فانتزی کودکان
درباره وبلاگ

موضوعات

آخرين نوشته ها

پيوند ها

آرشيو مطالب

صفحات وبلاگ

پيوندهاي روزانه

آمار وبلاگ


به صفحه من در فیس بوک بپیوندید

روش بافتشالگردن با گره پاپکورن

روش بافت کلاه کیتی

روش بافت پاپوش کیتی

روش بافت کیف کیتی

روش بافت پاپوش کفشدوزک

روش بافت جادستمالی انگری برد

روش بافت کلاه فرفره ای

روش بافت کلاه پنگوئن

روش بافت کلاه آدم برفی

روش بافت پاپوش گلدار

روش بافت روپوش دخترانه

روش بافت کلاه ساده

روش بافت کلاه میکی موس

روش بافت دامن میکی موس

روش بافت کلاه کریسمس

روش بافت دستکش موشی

روش بافت ست آتلیه خرگوشی

روش بافت صندل دخترانه فانتزی

روش بافت کلاه کدو حلوایی

روش بافت کلاه ولنتاین

روش ژاکت راه راه افقی

روش بافت هدبند پیچ

روش بافت شال زنجیری

روش بافت کیف هندونه

روش بافت کلاه هاپو

روش بافت دستکش پم پم دار

روش بافت گل با گره کروکودیل

روش بافت جاشمعی

روش بافت حوله  لباسی

روش بافت حوله  لباسی

روش بافت کلاه روگوشی

روش بافت کلاه نقابدار

روش بافت پادری جغد

روش بافت لاک پشت

روش بافت پاپوش میس پیگی



شاد باش سال نو

     



موضوع :

سه شنبه 27 اسفند 1392 توسط نسرین



آموزش گرد بافی با میل گرد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


دانه های مورد نیاز را روی یکی از میلها سر بگیرید، سپس آنها را بطور یکسان اطراف میل پخش کنید. دقت کنید. که لبه دانه های سر گرفته به سمت داخل باشد و پیچ نخورد. دانه ها باید نزدیک هم قرار بگیرند و زیاد کشیده نشوند و از هم جدا شوند و کش آیند. دور شر.ع بافت را نشانه گذاری کنید، بین اولین و آخرین دانه سر گرفته با نخی مخالف یک علامت بزنید و هر رج این نخ را منتقل کنید. هر دو میل را نزدیک هم آورید و اولین دانه را ببافید، نخ را بکشید و از ایجاد شکاف جلوگیری کنید. روی تمام دانه های سر گرفته بافت را ادامه دهید تا به محل علامت برسید؛ در اینجا یک دور کامل شده است.

از میل گرد به جای میلهای کوتاه دو سره می توانید استفاده کنید این میل از یک سیم نایلونی قابل انعطاف بین 2 عدد میل کوتاه در طولهای مختلف در بازار در دسترس می باشد. از میل گردهای بلند برای بافت نمودارهای بزرگ  و از میل گردهی کوتاه برای بافت نمودارهای کوچک مانند کلاه می توانید استفاده کنید.
نکته بافت
* برای از بین بردن حالت فنری میلها آنها را داخل آب داغ چند دقیقه قرار دهید و سپس بیرون آورید و آنها را صاف کنید.
* میل گردها اغلب برای یک بافت صاف از سمت پشت و از سمت جلو مناسب می باشند، و خیلی راحت می توانید تعداد زیادی دانه را روی آنها ببافید (مانند روانداز) و به خاطر اینکه سنگینی تمام بافت مقابل شما در جلو روی دامن می باشد بهتر از میلهای صاف تحمل نمودارهای بزرگ را دارند زیرا دانه ها ممکن است که از انتهای میلهای صاف خارج شوند.

بافت مربع اولیه
8 دانه سر بگیرید و روی 4 عدد میل مرتب کنید.
دور1 و تمام دورهای یک در میان را از زیر ببافید.
دور 2 : (دور اضافه کردن) در جلو و پشت هر دانه ببافید = 16 دانه
دور 4 : ( در جلو و پشت دانه بعدی ببافید، 2 دانه از زیر، در جلو و پشت دانه بعدی ببافید) 4 بار = 24 دانه
دور 6 : (در جلو و پشت دانه بعد ببافید، 4 دانه از زیر، در جلو و پشت دانه بعد ببافید) 4 بار = 32 دانه
به همین روش ادامه دهید و 2 دانه بیشتر بین اضافه ها در هر دور اضافه کردن ببافید. بافت را مکرراً امتحان کنید و مطمئن شوید که مربع شما صاف باشد، اگر نبود دور دیگر بین دورهای اضافه کردن ببافید. زمانیکه مربع به اندازه مورد نیاز درآمد شل کور کنید. دو عدد مربع بزرگ برای کوسن یا کیف ببافید، چندین مربع کوچک برای یک روانداز یا روتختی ببافید و به هم وصل کنید .

منبع



موضوع : <-PostCategory->

توسط نسرین