برف دونه (بافتنی برای کودکان)
X
برف دونه (بافتنی برای کودکان)
مدل و آموزش بافتنی های فانتزی کودکان
قالب وبلاگ

اول از همه باید بگم که این مدل بافت تازگی مد شده و به اسم طراحش twigg نامیده شده که به فارسی ترکه ای ترجمه میشه .این طرح برای بافت کشباف بادورنگ کاموا استفاده میشه ودیگه اون مشکل شناور بودن کامواها در بافت با دورنگ رو نداره .وقتی این طرح با دو کاموا بافته میشه بافتی بوجود میاد که دور هست و دوطرف تصویر آینه ای هم هستند و تفاوتی ندارند.

تصاویر زیر چند نمونه بافته شده بااین طرح هستند:

 

حالا میریم سراغ آموزش این بافت:

طراح این بافت تاکید داره که زمان بافت هر دو رشته کاموا رو بایک دست نگهدارید حالا یا با دست راست یا با دست چپ. این باعث میشه که مقدار مساوی کاموا برای گره های زیر و رو مصرف بشه و بافت کشش یکسان داشته باشه .

آموزش مابه فرض اینه که شمادو رشته کاموا رو در دست راستتون نگه میدارید :

اول بارنگ دلخواهتون (یک رنگ ) تعداد دلخواه دانه سر بندازید ( فرقی نمیکنه با چه روشی ) . بعد رنگ دیگه رو به این رج سر انداخته شده گره بزنید ولی نه به دانه ی اول بلکه به چنددانه داخلتر تا  بتونید هر دو نخ رو بایک قدرت بکشید.

دو رشته کاموا رو در دست راست نگه دارید( خیلی خوبه که این دو رشته رو دور انگشت کوچکتون قلاب کنید تا خوب بایسته )طوریکه رنگ آ (روشن) که برای دانه های زیر استفاده میشود روی انگشت میانی شما بیافتد و رنگ ب (تیره تر ) که برای دانه های رو استفاده میشود روی انگشت اشاره شما باشد.(شکل 1 ) سعی کنید در طول بافت همینطور دو رشته را جدا نگهدارید.

گام اول:

در حالیکه هردو رشته پشت کار هستند نوک میل راست را طوریکه میخواهید زیرببافید وارد دانه ی اول کنید.

ادامه رو بعدا مینویسم..........

 

 

 

 

مدلهای آموزش دار



[موضوع : <-PostCategory->]
[ ] [ : ] [ برف دونه ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

اینجا مدلهای بافتنی جالب برای بچه ها رو میزارم .میتونید مدلهایی رو که دوست دارید ببافید توی قسمت نظرات همون پست بهم بگید تا زودتر ترجمه کنم. روی هر مدلی کلیک کنید به سایتی که آموزش انگلیسی اون مدل رو گذاشته هدایت میشید. برای مشاهده مدلهای آموزش داده شده در قسمت موضوعات مطالب روی ""آموزش ها ""کلیک کنید اگر وبلاگ رو لینک کردید خبر بدید تا لینکتون کنم. کپی کردن مطالب ممنوعه ولی لینک دادن به مطالب آزاد. واقعا شرمندم که از روی عکس نمیتونم راهنماییتون کنم پس لطفا تقاضای روش بافت از روی عکس نفرمایید. از ارسال روش بافت مدلها به ایمیل شما هم معذوریم... این وبلاگ فقط یک دایرکتوری از مدلهای بافتنی رایگان آموزش داده در اینترنته .منبع تمام مدلها با کلیک روی عکسها مشخص هستند . مدلهای آموزش داده شده هم از همون سایتها به فارسی برگردانده شده اند. اگر به دردتون میخوره برای سلامتی پسرم دعا کنید.
آمار وبلاگ
آنلاین : 13
بازدید امروز : 57
بازدید دیروز : 3416
بازدید هفته گذشته : 10369
کل بازدید : 9488994
امکانات وب

تلگرام برف دونه