برف دونه (بافتنی برای کودکان)
X
برف دونه (بافتنی برای کودکان)
مدل و آموزش بافتنی های فانتزی کودکان
قالب وبلاگ

 برای دانه اضافه کردن به روش yo  باید اول کاموا رو جلوی میل بندازید و سپس دانه ی بعدی رو معمولی زیر ببافید .این کار یه حلقه اضافی (دانه جدید)روی میل ایجاد میکنه.

در رج بعدی که قراره رو بافته بشه دانه ی جدید رو معمولی رو ببافید .همونطور که در شکل نشون داده شده.

ترجمه شده از این منبع.

مدلهای آموزش دار



[موضوع : <-PostCategory->]
[ ] [ : ] [ برف دونه ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

اینجا مدلهای بافتنی جالب برای بچه ها رو میزارم .میتونید مدلهایی رو که دوست دارید ببافید توی قسمت نظرات همون پست بهم بگید تا زودتر ترجمه کنم. روی هر مدلی کلیک کنید به سایتی که آموزش انگلیسی اون مدل رو گذاشته هدایت میشید. برای مشاهده مدلهای آموزش داده شده در قسمت موضوعات مطالب روی ""آموزش ها ""کلیک کنید اگر وبلاگ رو لینک کردید خبر بدید تا لینکتون کنم. کپی کردن مطالب ممنوعه ولی لینک دادن به مطالب آزاد. واقعا شرمندم که از روی عکس نمیتونم راهنماییتون کنم پس لطفا تقاضای روش بافت از روی عکس نفرمایید. از ارسال روش بافت مدلها به ایمیل شما هم معذوریم... این وبلاگ فقط یک دایرکتوری از مدلهای بافتنی رایگان آموزش داده در اینترنته .منبع تمام مدلها با کلیک روی عکسها مشخص هستند . مدلهای آموزش داده شده هم از همون سایتها به فارسی برگردانده شده اند. اگر به دردتون میخوره برای سلامتی پسرم دعا کنید.
آمار وبلاگ
آنلاین : 16
بازدید امروز : 68
بازدید دیروز : 3416
بازدید هفته گذشته : 10380
کل بازدید : 9489005
امکانات وب

تلگرام برف دونه